Townsville.Wat beter is voor droge transformatorIndustriekenmerken:

  • vrijgavetijd:2022-09-07 23:40:22
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:368
  • Korte omschrijving:

    Townsville.,Elektrische transformatoren worden gebruikt in alle lagen van het levenOscillatie van het droge type transformator wordt

Artikel inhoud

Elektrische transformatoren worden gebruikt in alle lagen van het leven

Oscillatie van het droge type transformator wordt opgelost door het dempen van trillingen toe te passen op droge transformator en het uitvoeren van een laagfrequent trillingsbeheer, die de oscillatie onder .% kan regelen en vervolgens het lawaai van de structuur van het gebouw dat wordt overgedragen door droge transformator oscillatie kan verminderen.

Townsville.De apparatuur kan de tekortkomingen uit de patrouilleinspectie,Townsville.Elektrische transformator, schoon de porselein waterdichte behuizing, verwijderen en vervangen van de gebarsten of broze leren pad, controleren en aanscherpen van de knoop, de olie aanvullen met minder olie, controleren en vervangen van de silica gel van het ademhalingsmasker, enz.

Volgens de conditie van scheuren gegalvaniseerde ijzerdraad kan worden geslagen in de lekkage of klinknagel met hamer. Maak dan het lek schoon met tolueen en verzegel het met grondstoffen. De ogen van bekleed zand kunnen onmiddellijk met grondstoffen worden verzegeld.

Kharga.kgmNatuurlijk, als de olie ondergedompelde transformator brand krijgt, wees rationeel om de olie ondergedompeld transformator veiliger en efficiënter te maken.

Geleidelijk aan wordt op de bodem van de droge transformator hoge-frequentiebeveiligingsinstallaties, zoals laagfrequent dempingsprogramma, geïnstalleerd die de neerwaartse spreiding van de trilling van de droge transformator kunnen verminderen. Vervolgens vervangen de verbinding tussen de droge transformator en de omliggende gebouwen, wegen,Townsville.Transformer-box type transformator, enz. door een flexibele aansluiting, of gebruik maken van elastische gele schokabsorptiemechanische apparatuur om te voorkomen dat de trillingen zich volgens de starre verbinding verspreiden. Indien mogelijk kan de droge transformatoren ook geluiddicht en gedecoreerd worden, en geluidsabsorberende platen en geluiddempingsluiken kunnen worden gebruikt om de geluidsisolatie van de droge transformatoren te verbeteren.

Methode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformator


Townsville.Wat beter is voor droge transformatorIndustriekenmerken:



Elektrische transformator

Er zij op gewezen dat na de ontwikkeling van deze jaren het totale niveau van de Chinese transformator-industrie in dit stadium in wezen internationaal is, en dat het kwaliteitsniveau niet anders is dan dat van overzeese goederen& rdquo. De persoon die verantwoordelijk is voor de transformator Federation of China Household Appliance Industry Association zei dat.

De tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwisselaar wordt over het algemeen van de grond geïsoleerd door de geproduceerde isolerende papierpijpfabriek.

Welkom gesprekkenWanneer we olie ondergedompelde transformator, weten we allemaal dat het werkt met behulp van olie. Wat als de olie ondergedompelde transformator in brand staat? Welke tegenmaatregelen moeten we nemen?

De representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedrading, en D (of D) is driehoekige bedrading.

Het hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer, en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom moet de ophanging van de kern van droge transformator worden uitgevoerd overeenkomstig bovenstaande zaken, om de veiligheid van droge transformator te bevorderen!


Townsville.Wat beter is voor droge transformatorIndustriekenmerken:



Daarom moet in het installatieproces van onderstations de bliksemafleider worden ingesteld naar gelang van de specifieke situatie om schade te voorkomen aan de droge transformator die door de bliksem wordt veroorzaakt. Bovendien, in de installatie en het gebruik van de bliksemafleider, kiest u redelijke types van bliksemafleider naar gelang van de vluchtsituatie om te bepalen dat zij in dezelfde situatie verkeren. Bovendien, gelieve alle routes zoveel mogelijk aan te sluiten om andere fouten te voorkomen.

Eerst de klant.In de jaren zeventig bijvoorbeeld hadden de radioprogramma"s die door elke familie op het platteland werden toegepast, een gronddraad en waren ze vaak nat van kraanwater. Beschermende grondlegging is het begraven van de koperen plaat van metalen elektrische geleider in de bodemlaag, en dan een punt van het uit de weg leiden met de transmissie lijn, die de grondbeveiliging completeert. &Omega spp. De bescherming van de grond is een vrijwaringsmaatregel die wordt genomen om ongevallen bij het gebruik van huishoudelijke apparaten, kantoorapparatuur en andere elektrische apparatuur te voorkomen.

Hoe de droge transformator te onderhouden?

Productieproces en stappen van droge transformator

Townsville.De methode en het hele proces van het nemen van een oliemonster van een transformator zijn als volgt:

Isolatie en warmteverwijdering zijn verschillend. Droge transformatoren zijn meestal geïsoleerd met epoxy hars, gekoeld door natuurlijke lucht en grote capaciteit door centrifugale ventilator. Olie ondergedompelde transformatoren worden geïsoleerd door isolerende olie, geïsoleerd door isolerende olie in het circulerende systeem binnen de transformator, en warmte wordt geloosd op de radiator (radiator) van het circulerend systeem binnen de transformator.

„ldquo”; van bedradingstransformatoren; Enter ^ rdquo; En"Idquo". Uitvoer ^ rdquo; Gebruik een megger om de grondweerstand te testen tussen de terminal en de gronddraad. Wanneer nauwkeurig gemeten met V megger, overschrijdt de weerstandswaarde m ohm bus.

Townsville.Overige productinformatie
  • Marsala.Onderhoud van de instapbrugVeelvoorkomende problemen en oplossingen

    Marsala.Onderhoud van de instapbrugVeelvoorkomende problemen en oplossingen

  • Tihei.Mobiele hydraulische instapbrugDe industrie vormt een nieuw beeld van de beschaving

    Tihei.Mobiele hydraulische instapbrugDe industrie vormt een nieuw beeld van de beschaving

  • BIA Westock.Prijs van 10 ton mobiele instapbrugFabrikanten verbeteren teamuitvoering

    BIA Westock.Prijs van 10 ton mobiele instapbrugFabrikanten verbeteren teamuitvoering

  • Düsseldorf.Hydraulisch hefplatformSpecificaties dagelijkse werking

    Düsseldorf.Hydraulisch hefplatformSpecificaties dagelijkse werking

  • Xilingol LeagueDubbelspoor hydraulisch hefplatformVerbeter het vermogen tot productinnovatie

    Xilingol LeagueDubbelspoor hydraulisch hefplatformVerbeter het vermogen tot productinnovatie

  • Messina.Hydraulische schaarvorkheftafelWat zijn de onvervangbare voordelen?

    Messina.Hydraulische schaarvorkheftafelWat zijn de onvervangbare voordelen?

  • Leshno.10 meter hydraulisch hefplatformTechnologische hete discussie over de richting van innovatie

    Leshno.10 meter hydraulisch hefplatformTechnologische hete discussie over de richting van innovatie

  • Leshno.Hydraulisch automatisch hefplatformWaar moet je op letten bij het kopen?

    Leshno.Hydraulisch automatisch hefplatformWaar moet je op letten bij het kopen?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!